Tidigare avsnitt av Möt löparen

Senaste avsnitten

Under åren har det blivit totalt 82 avsnitt av "Möt löparen" och här nedan hittar du de senaste intervjuerna.

#82 Kristofer Låås

Tidigare har han spelat fotboll, bland annat division 2 i Ekerö, men sedan några år har det blivit mer och mer löpning för honom. I år sprang han in som sjua på SM i marathon. Möt Kristofer Låås i veckans avsnitt av Möt löparen.

#81 Manne Forssberg

Han tackade ja till att springa maraton i Thailand bara 2.5 månad innan loppet gick. Kanske dumdristigt skulle nog många säga, så även han själv såhär i efterhand. Men det gick ju vägen och sedan dess har han verkligen fastnat för löpning. Nu är han gäst i Möt löparen, möt Manne Forssberg!

#80 Christian Mundt

Trots att han bara för några år sedan började hjälp andra med träning har det gått väldigt bra. Eller vad sägs om att hjälpa Martin Öhman till SM-guld och året efter göra samma resa med Caroline Almkvist fram till ett SM-silver på marathon. Det går lätt att konstatera att Christian Mundt har lyckats bra med sina adepter men vem är han? I avsnitt 80 är han gäst i Möt löparen.

#79 Henrik Engström och Christoffer Hiding del 2

Vintern 2017 fick ni höra första delen i detta samtal med Henrik Engström och Christoffer Hiding, grabbarna som lärde känna varandra genom löpningen. Deras vänskap har bara blivit starkare och starkare med tiden samtidigt som satsningen på löpningen har ökat men så har de båda dragit på sig skador. Hur tacklar de detta?

#78 Malin Starfelt

Årets första avsnitt av Möt löparen är här! Vi ger er avsnitt 78 med Malin Stalfelt som gäst.


Att sänka sitt personbästa på marathon är inte det lättaste, speciellt inte när vi pratar om tider under 3 timmar. Malin Starfelt är gäst i veckans avsnitt av "Möt löparen" och hon har gjort denna resa. Från 2.59 ner till 2.40 – och detta på bara 2 år. Hur gjorde hon det egentligen?


#77 Johanna Eriksson

Efter motgång på motgång fick Johanna Eriksson allting att stämma vilket gjorde henne överraskad. Från skidor till löpning vidare till annan träning sedan kom resultatet, eller var det så enkelt? I vilket fall som helst har resan varit lång för henne fram till det där efterlängtade SM-bronset som hon sprang till sig tidigare i år på 10 000 meter.


Men hur har resan sett ut egentligen och vem är denna Motala-tjej som hängt i år efter år?

#76 Ida B Olsson

Ida B Olsson är mer känd som Workoutispassion och träning är verkligen någonting hon brinner för. Det ser man inte minst på hennes instagram och hon jobbar dagligen med att inspirera till träning.


Här får du lära känna henne ännu bättre där hon själv berättar om sin träning, vad det ger tillbaka till henne, att kliva utanför sin comfort zone och mycket annat.

#75 Olle Ahlberg

Det händer ibland att det dyker upp nya löpare långt fram i resultatlistorna. I fallet med Olle Ahlberg är det verkligen så.

Men vem han är och var han kommer ifrån?

#74 SIMON

WIKSTRAND

Han var med och startade Helsingborg marathon, satsade mot att kvala in på SM och har verkligen fastnat för löpning. Men vem är han? Möt Simon Wikstrand i ett spännande samtal om löpning och livet.

#73 CAROLINE ALMKVIST

Caroline Almkvist var ett namn som inte många kände till i startlistan inför SM i marathon. Att hon skulle ta silver var inte många som trodde, och sedan dessa har framgångarna bara fortsatt.

#70 Polarna

Henrik Engström och Christoffer Hiding, hade kanske aldrig lärt känna varandra om det inte varit för löpningen. För drygt två år sedan möttes de på ett träningspass med Fredrikshof. Sedan dess har de hållit ihop genom vått och torrt.

© Marcus Åberg

Hemsidan är skapad med