Vill du ha hjälp med att komma igång?

Varför löpning?

Fysisk aktivitet är livsviktigt för att du ska må bra. Studier visar att fysisk aktivitet får oss att må bra men trots alla dessa studier mår vi allt sämre, hur kan det vara så? Jo, för att vi har blivit sämre på att motionera. Här fyller löpningen en otroligt viktig funktion och i grund och botten kan alla springa. Löpning får dig att nå din fulla potential av livet och leva livet fullt ut.Vem är du?

Du vill komma igång med din löpträning men det går inte riktigt så lätt som du har hört från alla andra. Varje gång som du kommer igång tar det liksom stopp efter bara några gånger och så håller du uppe ett tag för att sedan ge det chansen igen. Men vet du, det handlar om att hitta en rutin och få löpningen som en del av din vardag. Men hur kommer man till den punkten, ja, det är en fråga som du ofta ställer dig.Vad kan jag göra för Dig?

Jag hjälper dig hitta den där balansen där löpningen får en naturlig del av ditt liv, det blir en del av din vardag. Med löpningen får du helt enkelt ett bättre och friskare liv. Det är vad jag kan bidra med.


Fyll i kontaktformuläret nedan så kan vi ses för ett första möte!

© Marcus Åberg

Hemsidan är skapad med